Pathfinder forum
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Maglor Ringëril - priča lika

Go down 
AuthorMessage
Tvrtko

Tvrtko

Broj postova : 22
Join date : 2012-09-02

Maglor Ringëril - priča lika Empty
PostSubject: Maglor Ringëril - priča lika   Maglor Ringëril - priča lika EmptyFri Mar 28, 2014 6:57 pm

Maglor Ringëril rođen je u plemenu zvanom Rhaw'groth (lavlja jazbina), i tamo je odrastao. Svoga oca nikada nije upoznao, no čuo je priče o tome kako je to vjerojatno netko iz nekog drugog plemena tko je u jednom od prijasnjih snapada na pleme silovao njegovu majku. Maglor se nikad nije uklapao u društvo svojeg naroda, koliko god niskocivilizirano bilo, uvijek se ugodnije osjećajući u šumi u društvu životinja.Za njegova zivota nije se ratovalo, iako su ga cijelo vrijeme odgajali da se prema članovima plemena Felalhing (paučija špilja) odnosi kao prema neprijateljima, ili barem neželjenim strancima u najmanju ruku.

Tijekom završnog obreda odrastanja, dok je lovio najvecu lovinu koju je mogao naći kako bi je donio pred noge glavnoga druida svoga plemena, druida koji ga je odgajao kao vlastitoga sina, njegovo pleme je napadnuto. Većina ih se razbježala u šumu kako bi se organizirali za napad, no nekolicina onih koji nisu uspjeli pobjeći je smaknuta, uključujući glavnog druida i Maglorovu majku. Kao što je bilo i očekivano, svi su mislili kako se radi o napadu plemena Felalhing, no Maglor i nekolicina drugih su vjerovali kako se radi o pripadnicima nekog drukčijeg društva i vrste, iako su po izgledu, izuzev jako svijetle kose, svi napadači sličili wild elfovima. Na sreću, neki pripadnici Maglorova plemena su uspijeli ubiti jednog od napadača i uzeli nekakav privjesak koji je sličio na nekakav religijski simbol, posve nepoznat Magloru.

Tko god da oni jesu, tko god da je naredio i vodio napad na Rhaw'groth, Maglor se zakleo da će platiti cijenu koju je svaki preživjeli član Maglorova plemena platio.

Osveta je jedino što mu je sad ostalo, i prekopat će cijeli svijet da nađe krivca.
Back to top Go down
 
Maglor Ringëril - priča lika
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pathfinder: Darkness Time :: Offgame :: Arhiva-
Jump to: