Pathfinder forum
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Danijel - A Shady Tale

Go down 
AuthorMessage
TerraTron

TerraTron

Broj postova : 3
Join date : 2012-09-02

Danijel - A Shady Tale Empty
PostSubject: Danijel - A Shady Tale   Danijel - A Shady Tale EmptyTue Sep 04, 2012 1:38 pm

U ruralnim područjima Holy Human Empirea seljani rade na poljima. Obrađuju polja, vode stoku na ispašu, voze dobra u grad. Ovo je slika tipična bila za veliku većinu sela.
Trgovci koji bi prolazili i tražili odmor u ovakvim mjestima su bili uljudno dočekivani. No jedno selo nije bilo toliko uobičajeno.

Bezimeno selo, selo o kojem se nije pričalo, selo koje nije bilo ni na kartama zabilježeno. Poneki trgovci skrenu sa rute kojom bi trebali ići i dospiju do sela bez znaka pred ulazom. No jedna stvar je bila neobična, u ovom selu je bilo jako puno ljudi. Svi su marljivo nešto radili, neki su izgledali i pre entuzijastično dok su užurbano metlom prolazili preko zemljanog tla. Trgovci bi uglavnom ovdje stali i pogledali što se tu radi ili radi odmora. Bili su neuobičajeno dobrodošli, nuđeni su vrhunskim domaćim pršutom, sirom, janjetinom i vinom. Trgovci bi uživali. Neko vrijeme What a Face

Idući dan bi nastavili putovanje prema većim gradovima. No više ih nije zanimalo stajanje u selima sa strane. Zato što to nisu više bili isti ljudi.

Bezimeno selo se bavilo raznim tamnijim poslovima. Zalutali trgovci su bili samo jedan od tih poslova. Ti bi trgovci bili nuđeni otrovanim vinom od kojeg bi utonuli u dobok san. Onda bi netko preuzeo njihov identitet, njihov posao i nastavio njihovim putem. Trgovci ne bi nužno bili ubijeni, samo oni koji su se odlučili praviti pametni i koji nisu bili voljni surađivati. Bezimeno selo se bavilo preprodajom raznih egzotičnih stvari i informacija. Bezimeno selo je također bilo omiljeno mjesto za crno tržište koje se organiziralo par puta tokom svakog mjesečevog ciklusa. Društvo koje je sagradilo Bezimeno selo se zove Xelor te su tokom godina uspostavili potpunu kontrolu informacija kako bi njihovo selo ostalo tek jedno nasumično selo. Članovi su razbacani posvuda po obližnjim selima i gradovima.

Ja sam Danijel, jedan od seljana. Tu sam rođen i odgojen. Od mladih dana sam uvježbavao vještinu prerušavanja, da mogu biti bilo tko. Bilo kad. Jedan sam od agenata koji su tražili lokacije rijetkih artefakata, bilo da su u dubokim područjima šuma ili u sefu bogataša.

Nedavno su me poslali u *INSERT QUEST START LOCATION HERE* i rekli da radim.
Back to top Go down
DM
Admin
DM

Broj postova : 349
Join date : 2012-09-01
Age : 29
Lokacija : Sinarius

Danijel - A Shady Tale Empty
PostSubject: Re: Danijel - A Shady Tale   Danijel - A Shady Tale EmptyTue Sep 04, 2012 2:29 pm

Approved.
Locked.

_________________
''You will give the people an ideal to strive towards. They will race behind you. They will stumble. They will fall. But in time, they will join you in the sun. In time, you will help them accomplish wonders."
Back to top Go down
http://pfand.forumcroatian.com
 
Danijel - A Shady Tale
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pathfinder: Darkness Time :: Offgame :: Arhiva-
Jump to: