Pathfinder forum
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Alexa, the undead beauty

Go down 
AuthorMessage
Alexa

Alexa

Broj postova : 56
Join date : 2012-09-01
Age : 28

PostSubject: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 3:56 pm

‘’No rest. No mercy. Not ever.’’

Prije mnogo godina, u doba drugoga cara, prvi vampiri su se pojavili u Holy Human Empireu, vođeni Stradom Von Zarovichem. U dogovoru sa prvim carem, vampiri su dobili dozvolu ostati u carstvu dok god se nisu širili, ali taj dogovor je kratko potrajao jer su vampiri podivljali cim je Von Zarovich otišao.

Mnogo godina kasnije, sveta inkvizicija je uspjela suzbiti vampirsku prijetnju. U malome selu, jednu trudnu ženu je zaveo i ugrizao vampir te ju ostavio da umre.
Njegov otrov joj je krenuo srljati kroz žile prema fetusu te samim time ga naglo razvio. Žena je znala da neće preživjeti ugriz te je odlučila spasiti bebu. Uzela je nož i razderala si trbuh te ju je izvukla van i dala joj ime ''Alexa''.


[img] [/img]


Djevojčicu su iduće jutro našli inkvizitori koji su prolazili kroz selo u potrazi za vampirom. Kada su vidjeli ugriz na vratu njene majke odmah su posegnuli za oružjem, ali
jedan od njih se odlučio smilovati nad curicom i uzeo ju je pod svoju zaštitu. Ostali inkvizitori su to smatrali izdajom te su ga prognali iz reda, ali njemu to nije smetalo jer je
sada imao novi cilj u životu: paziti na ovu bebu. Smile

Kroz godine, Eleric (inkvizitor koji ju je spasio), je naučio curicu kako sakriti svoja vampirska obilježja, ali nažalost jednu stvar nije mogao sakriti. Njenu sivu kožu, kakvu imaju svi dhampiri.
Odveo ju je najmoćnijem magu kojega je poznavao te platio malo bogatstvo da joj promijeni boju kože. Mag je to pokušao napraviti, ali vampirsko prokletstvo je bilo prejako. Uspio joj je promijeniti boju kože, ali nuspojava je bila ta da joj se boja očiju i kose mijenjaju ovisno o raspoloženju. Svejedno, Eleric i Alexa su bili zahvalni.


[img] [/img]


Znajući da će biti stalno proganjana od strane ljudi zbog svojega prokletstva, curica je molila Elerica da ju nauči svemu što zna kako bi se mogla obraniti te ju je on pristao trenirati, a i htio je nekome prenijeti svoje vještine i znanja. Godinama joj
je Eleric prenio svo svoje znanje i kada je mislila da je spremna, zamolila je Elerica da joj pomogne uloviti vampira koji joj je ubio majku. Uputili su se u potragu i nakon dužega vremena, našli su njegovo skrovište. Eleric joj je rekao da ga čeka vani dok ga on ne izvede iz skrovišta, ali nažalost to i nije baš pošlo po planu. Vampir je bio premoćan za staroga inkvizitora i ubio ga je te je zatočio mladu Alexu. Rekao joj je da se sjeća njene majke, da je bila prelijepa i da je jako razočaran što joj se ne sviđa njegov poklon, vampirizam. Rekao je da ju neće ubiti jer bi smrt bila preblaga. Umjesto toga, oduzeti će joj sve što joj je ikada bilo drago..
Zatim je otišao van u noć i ostavio kristalnu kuglu sa scryem bačenim na sebe da ga Alexa može gledati. Otišao je u njeno selo i pobio sve stanare, sve njene prijatelje i sve ljude do kojih joj je ikada bilo stalo, a njihove glave je nabio na kolčeve. Bila je prisiljena gledati teror i patnju svojih bližnjih..


[img] [/img]


''Sada osjećaš veliku mržnju.''-rekao joj je putem scrya. ''Oslobodi se i iskoristi je jednoga dana da mi vratiš za ovo. Bit ću na Golarionu. Još si preslaba i nije zabavno boriti se s tobom, smrtnice. čekati ću te, a u međuvremenu ću te promatrati i znaj da ću uzimati sve što ti je drago, dok te tvoja mržnja ne konzumira kompletnu. A tada ćeš mi se pridružiti u vječnome životu..''

Zatim je scry prestao.

Alexa je dugo plakala od bijesa i tuge. Kada je isplakala sve suze koje je imala, hladnokrvno je odlučila ubiti ga, osvetiti sve svoje najbliže. Vratit će mu za ovo, ali ne samo njemu. Ubit će sve proklete nemrtve stvorove na ovome svijetu. Sve one koji štete živima. Sve one koji uništavaju budućnosti nevinih.

Oslobodila se iz okova i krenula prema prvome brodu za Golarion.

No rest. No mercy. Not ever.
Last edited by Alexa on Thu Sep 06, 2012 4:28 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Jungle-Vibes

Jungle-Vibes

Broj postova : 57
Join date : 2012-09-02
Lokacija : u dubini manduševca

PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 4:07 pm

uuuuu prejebeno Very Happy
ovo s kosom i očima je zakon!!
btw koju klasu onda misliš igrat? dobro bi nam došao neki melee =)

štoviše, čak i preporučam ti fightera, nezz, meni je bio zabavan pošto me nitko skoro nije mogao ubiti ^^
bio sam ispred svog vremena Very Happy


Last edited by Jungle-Vibes on Thu Sep 06, 2012 4:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Alexa

Alexa

Broj postova : 56
Join date : 2012-09-01
Age : 28

PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 4:19 pm

Inquisitor Smile uskoro stavim i slike lika Smile teško je naći isti lik s različitom bojom kose i očiju pa ću staviti random fotke više likova xD
Back to top Go down
View user profile
Jungle-Vibes

Jungle-Vibes

Broj postova : 57
Join date : 2012-09-02
Lokacija : u dubini manduševca

PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 4:22 pm

sa lukom i strijelom, crossbowom ili melee?
Back to top Go down
View user profile
Alexa

Alexa

Broj postova : 56
Join date : 2012-09-01
Age : 28

PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 4:31 pm

Luk i strijela, ne mogu koristiti mačeve.. ali kaže dm da već na 2. ili 3. lv-lu, inquisitor postaje jako dobar Razz
Back to top Go down
View user profile
DM
Admin
DM

Broj postova : 349
Join date : 2012-09-01
Age : 29
Lokacija : Sinarius

PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   Thu Sep 06, 2012 6:36 pm

Approved.
Lock.

_________________
''You will give the people an ideal to strive towards. They will race behind you. They will stumble. They will fall. But in time, they will join you in the sun. In time, you will help them accomplish wonders."
Back to top Go down
View user profile http://pfand.forumcroatian.com
Sponsored content
PostSubject: Re: Alexa, the undead beauty   

Back to top Go down
 
Alexa, the undead beauty
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» homemade beauty recipes...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pathfinder: Darkness Time :: Kampanje :: Price likova-
Jump to: