Alexa
Broj postova : 56 Join date : 2012-09-01 Age : 33
| Subject: Idući session Wed Jul 24, 2013 12:33 pm | |
| DnD subota kod mene, negdje od kasnijih popodnevnih sati pa možemo i dobar dio nedjelje..ako netko ide na event u subotu, slobodno se priključi kada se vrati ili u nedjelju. Adresu mogu dati naknadno preko sms-a ili pm-a, a ako idete vlakom, sjednete na GK-u na putnički vlak za barem jedno od navedenih mjesta: Ivanić Grad/Kutina/Novska/Vinkovci/Novoselec, evo i link sa voznim redom vlakova prema meni: http://vred.hznet.hr/hzinfo/Default.asp?NKOD1=ZAGREB+GL.+KOL.&ddList1=ZAGREB+GL.+KOL.&ODH=&NKDO1=OSTRNA&ddList2=OSTRNA&DOH=&K1=&K2=&DT=27.07.13&DV=D&Category=hzinfo&Service=vred3&LANG=HR&SCREEN=2&SESSIONID=1374650157ICE84 u tom slučaju vas dočekamo na stanici..karta u jednom smjeru je 14,30kn. Ostrna je sedma po redu stanica, idu ovako, ako se kreće sa GK: Maksimir, Trnava, Čulinec, Sesvete, Sesvetski kraljevec, Dugo Selo pa Ostrna. Pitanja? ;)Nadam se da ćete odgovoriti što prije zbog lakše organizacije btw, što se tiče spavanja, ima kauč na koji se nekako može stisnuti dvoje ljudi, inače preporučam da uzmete vreće za spavanje | |
|
Alexa
Broj postova : 56 Join date : 2012-09-01 Age : 33
| Subject: Re: Idući session Fri Jul 26, 2013 9:58 am | |
| Što se mene tiče, session može početi u 18:30/19h u subotu, a u nedjelju čim se svi skupimo, može i od 12, ali kraj bi bio oko 19-20h max jer rano ustajem u pon.. | |
|